I bunn og grunn kan Milian begynne å bruke sportsdelen, men jeg tviholder på bagdelen. Synes det virker mer lun nå i dette vinterværet. I skrivende stund sitter jeg å ser ut vinduet hvor det snør og snør.. Har vell kanskje også noe med at jeg synes han blir så stor hvis jeg skal bytte, da er han ikke lengre min ´lille baby´.

Er super fornøyd med vognen vår, Emmaljunga mondial deluxe . Tror det er litt slik at du får hva du betaler for. Og i og med at dette er min første unge ønsket jeg en ny og god vogn samt at jeg syns den så fin ut. Hadde vell egentlig bestemt meg for hvilken vogn jeg ville ha før graviditetstesten viste positiv. Er ganske merkelig det der, visste ikke at jeg hadde noen preferanser før jeg først begynte å kikke. Da hadde jeg tydeligvis mange meninger. Heldigvis var Thomas enig i vognvalget.

Det er en stor vogn, og den er også stor når man skal legge den sammen. Men det hadde ikke så stor betydning for oss for vi har en stasjonsvogn, så det er stort nok bagasjerom. Det jeg er mest fornøyd med er at den er så stødig og god å trille, både på asfalt og i terreng. Jeg valgte hjul som er fastlåste med luft i, men det er valgfri hvilken hjul dere kan få til. Har også utrolig gode dempere.

Det jeg også synes er et stort pluss med denne vogna er at man kan sette opp ryggen. Slik som jeg så og si alltid gjør nå. Da får han sitte å se selvom han ligger lunt inni vognposen. Det siste jeg ønsker å nevne er at både innsektsnettet og solskjermingen er innebygd i kalesjen. Det er fort gjort å glemme det hjemme, eller rote det bort.

Kommentarer